PRIMA PAGINA»Lord of the dance - Dangerous Games!
REPREZENTATII

Lord of the dance - Dangerous Games!

     De fiecare data cand Lord Of The Dance soseste in Romania, Binele si Raul se lupta pentru cucerirea planetei! Aceste personaje mitice sunt de fiecare data intruchipate de catre dansatorii celebrei trupe Lord Of The Dance, care revin in Romania pentru un show ce isi propune sa conduca spectatorii intr-o aventura magica, desfasurata intr-un timp mitic!

 

     Toata lumea a auzit de Lord Of The Dance dar cei mai multi oameni nu cunosc foarte bine povestea seducatorului Lord care se lupta cu Raul, pe care in cele din urma il invinge!

 

     Aceasta poveste clasica si plina de pasiune aduce in scena permamenta lupta dintre Bine si Rau si impartaseste publicului influentele folclorului irlandez, care isi dezvaluie una dintre cele mai celebre legende, prin muzica, dans, precizie, lumini si efecte pirotehnice! Povestea este exprimata prin limbajul universal al dansului si aduce in scena permamenta lupta dintre Bine si Rau, care la final va fi castigata de catre fortele Binelui. Partitura muzicala nu lasa niciun suflet neatins iar spectatorii raman uimiti de acesti maestri ai dansului!

 

     Fiecare spectacol realizat de catre dansatorii de la Lord Of The Dance incepe cu o voce care ii invita pe spectatori sa urmareasca „the world’s greatest show”! De fiecare data, spectatorii sunt purtati intr-o lume plina de grandoare, dragoste, suspans si aventura. 

 

     Spectacolul are 21 de scene, primele 10 facand parte din actul I, iar urmatoarele 11 - din actul al II-lea. Muzica lui Ronan Hardiman rasuna timp de doua ore, timp in care personaje precum The Lord Of The Dance - aparatorul Binelui, Don Dorcha / The Dark Lord - reprezentantul Raului, The Little Spirit - spiridusul auriu, Saoirse - iubita lui Lord Of The Dance, Morrighan seducatoarea, zeita Erin si cateva vrajitoare contureaza povestea din care pana la urma binele triumfa si libertatea este premiul pe care toate personajele il impart!

 

     Spectacolul incepe cu Spiridusul / Little Spirit, care, cu ajutorul unui fluier fermecat da viata personajelor din poveste. Little Spirit - un spiridus stralucitor, calatoreste prin timp pentru a-l ajuta pe aparatorul Binelui - Lord Of The Dance, sa-si protejeze poporul de provocarea lui Don Dorcha - Lordul Intunericului. Pe masura ce reprezentantul Raului il provoaca pe erou, incredibila aventura continua, acesta dand dovada de duritate - atunci cand se lupta cu fortele raului dar in acelasi timp si de sensibilitate si tandrete - atunci cand apare alaturi de iubita lui.

 

     Don Dorcha va face tot ce ii va sta in putinta pentu a raspandi raul si va apela la tot felul de trucuri pentru a-si dovedi puterea. Nimeni nu ii va sta in cale, nici chiar spiridusul stralucitor nu scapa de rautatea acestuia, scena in care el si armata sa il incoltesc pe micut si ii rup fluierul fermecat fiind una dintre cele mai infricosatoare. Dar succesul lui Don Dorcha este de fiecare data de scurta durata, fortele binelui si spiridusul reusind pana la urma sa elibereze regatul! Gratia si bunatatea lui Lord Of The Dance ies la iveala atunci cand acesta ii repara spiridusului in mod miraculos fluierul fermecat. Din cand in cand linistea se asterne peste scena, din umbra aparand vrajitoarele, acestea raspandind cu pasiune vraja lor! Morrighan seducatoarea poarta de fiecare data o costumatie stralucitoare, sexy si mulata pe corp, menita sa-l cucereasca pe Lord Of The Dance si sa-l smulga din bratele iubitei sale - Saoirse. Lord Of The Dance si Don Dorcha se dueleaza, la fel si Morrighan si Saoirse, disputandu-si suprematia. Morrighan il tradeaza pe Lord Of The Dance, alaturandu-se taberei intunecate, condusa de catre Don Dorcha. Acesta il captureaza pe reprezentantul Binelui, ii smulge centura si o ridica in aer, aratand-o publicului, asemeni luptatorilor de wrestling! Cand Lordul Intunericului este foarte aproape de a-l invinge pe Lordul Binelui, spiridusul face un ultim efort si il ajuta pe Lord Of The Dance sa castige batalia!

 

     Pe muzica lui Ronan Hardiman, personajele mitice contureaza celebra poveste din folclorul irlandez, facandu-i de fiecare data pe romani sa se indragosteasca iremediabil de talentatii dansatori!

 

Act I:

1.     „Cry Of The Celts”

2.     „Suil A Ruin”

3.     „Celtic Dream”

4.     „The Warriors”

5.     „Gypsy”

6.     „Strings Of Fire”

7.     „Breakout”

8.     „Warlords”

9.     „Erin The Goddess”

10.  „The Lord Of The Dance”

 

Act II:

1.     „Spirit In The New World”

2.     „Dangerous Game”

3.     „Hell's Kitchen”

4.     „Fiery Nights”

5.     „The Lament”

6.     „Siamsa”

7.     „She Moved Through The Fair”

8.     „Stolen Kiss”

9.     „Nightmare”

10.„The Duel”

11.„Victory”

„Planet Ireland”

 

     Irlandezii au raspuns invitatiei companiei Project Events si vor veni in Romania pentru a incanta publicul cu cel mai grandios spectacol din istoria divertismentului. Din America si Canada pana in Europa si Asia, Lord Of The Dance au realizat de fiecare data spectacole cu casa inchisa, acestia fiind numiti o “minune a lumii moderne”!

 

     Cel mai vizionat spectacol de dans din toate timpurile lanseaza publicului invitatia de a calatori intr-un univers de poveste, plin de dorinta, dragoste si pericol!MULTIMEDIA

© Copyright Project Events 2018. Toate drepturile rezervate.