PRIMA PAGINA»Lord of the dance - Dangerous Games!
REPREZENTATII

Lord of the dance - Dangerous Games!

Celebrul show produs de Michael Flatley, Lord of the Dance – Dangerous Games, revine in Romania pe 14 aprilie 2018, pe scena Salii Olimpia din Timisoara si pe 15 aprilie 2018 la Sala Polivalenta din Cluj. Publicul va avea ocazia sa se bucure de o experienta unica in aceasta primavara, echipa Lord of the Dance promitand o coregrafie inovatoare și o producție adaptata noilor tehnologii.

Avand un mix surprinzator de dans si muzica, show-ul Lord of the Dance: Dangerous Games, imbina armonios contemporanul cu traditionalul. “Dangerous Games” este o spectaculoasa punere in scena a unei bine-cunoscute si iubite capodopere, Michael Flatley fiind coregraful si regizorul proiectului, in timp ce Gerard Fahy s-a ocupat de productia muzicala. Pentru primavara lui 2018, productia va fi dusa la un nou nivel, fiind antrenata de proiectii holografice 3D, efecte speciale, roboti dansatori, acrobati de talie mondiala si nu in ultimul rand, o echipa talentata de dansatori irlandezi.

Cel mai vizionat spectacol de dans din toate timpurile lanseaza publicului invitatia de a calatori intr-un univers de poveste, plin de magie si dorinta! Din America si Canada pana in Europa si Asia, Lord Of The Dance au realizat de fiecare data spectacole cu casa inchisa, acestia fiind numiti o “minune a lumii moderne”!MULTIMEDIA

© Copyright Ticket Technologies 2019. Toate drepturile rezervate.